Aankomende zondag een uur lang GRATIS Frites ’30 jaar De Belg Waterloo’ U Feliciteert de Belg trakteert !

  30 Jaar de Belg Waterloo, U feliciteert, de Belg trakteertDe Belg Waterloo is Jarig en trakteert zondag 11 juni in Groningen en Zuidlaren van 11.30 tot 12.30

Al 30 jaar, vanaf 1987 zijn de Vlaamse Frites een begrip in het Noorden, als het gaat om dagelijks vers gesneden Vlaamse frites van biologische aardappelen.


• Glutenvrij zijn.

• vanaf 1987 tot heden van land tot klant gaan.

• in 100% plantaardige vetten gebakken worden.

• Frites altijd gescheiden gebakken van de snacks.

• Elke dag worden de vetten verschoond .

 Waar is het feestje?

30 jaar een begrip in het Noorden is een feest waard, vandaar dat zondag 11 juni De Belg Waterloo trakteert tussen 11.30 en 12.30 aan de Brink in Zuidlaren en op de Grote markt in Groningen, als u tenminste de Belg feliciteerd.

Waar trakteert de Belg op?

Iedereen: die de Belg feliciteert met hun 30 jarig bestaan van 1987 tot 2017, krijgt gratis een originele puntzak Vlaamse frites met saus naar keuze.

Ook is aan de kinderen gedacht: Ieder kind krijgt een kidsbox, gevuld met de originele puntzak Vlaamse Frites en saus naar keuze, een pakje drinken en een speelgoedje.

Dit is de kans om de Belg Waterloo te feliciteren en te genieten van de overheerlijke verse Vlaamse frites waar heel het Noorden over praat en van land tot klant gaat.

Comments are closed.